Kyllingen
Grøntsagswok
Kylling med gode sager
600 g kyllingefilet
2 portebello svampe
1 stort løg i skiver
5 soltørrede tomater - klippet i småstykker
2 dl vand
1,5 dl fløde
1,5 tsk. paprika
salt, peber
frisk esdragon
Jeg stegte først kyllingen i lidt olie og et godt drys peber.
Tog kyllingen af panden.
Stegte dernæst svampe og løg, gav dem et drys salt.
Kom kyllingen tilbage på panden (med saften fra stegningen),
tilsatte paprika, frisk esdragon og lidt mere peber.
Vendte godt sammen med de soltørrede tomater.
Tilsatte kogt vand og lod det simre under låg i 10 min.
Tilsatte fløde, kogte 5 min, smagte til med salt og peber.
Super lækker mør og meget god smag.
Grøntsagswok
Jeg synes jeg var lidt smart her. Jeg skar alle mine grøntsager ud, og havde dem klar i beholdere - men til hensigt kun at bruge halvdelen - så der var nem mad i morgen - og ikke bare en "slatten" rest at varme igen.
Jeg brugte (til 2 dage): 1 lille broccoli (også stilken), 1 spidskål, 1 fennikel (også toppen), 2 røde forårsløg, nye gulerødder, et fed hvidløg, saften af 1/4 citron salt og peber.
Uhmmm, det ser bare så godt ud! Det skal jeg helt klart lave :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe