Jeg brugte:
1/2 fintsnittet rødkål
12 tørrede figner i tynde skiver
3 økologiske appelsiner
Maldon seasalt
50 g valnødder
1/2 dl solbæreddike (Meyers egen.. vi kunne ikke opstøve blomme som opskriften foreskriver)
4 spsk. rapsolie, koldpresset
3 spsk. akaciehonning
Groftkværnet peber
Rist valnødderne med lidt Maldon seasalt et par minutter. Hak dem fint. Snit rødkålen fint. Skær fignerne i tynde skiver. Riv skallen fint af den ene appelsin. Fjern skrællen fra appelsinerne. Skær frugtkødet i mindre tern. Bland det hele godt i en skål. Tilsæt nu eddike, olie, honning og et godt drys peber. Bland igen. Lad det trække en times tid på køl. Smag til inden du serverer - min kunne godt have brugt en smule mere syre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar