Som lakridskage (mellemstor bradepande 25x35 cm):
Tid: 25 minutter ved 180 grader (varmluft)
Antal stykker: 35 små kvadrater
Antal stykker: 35 små kvadrater
Eller som Muffins:
Kom dejen i muffinsforme. Bages ved 180 grader (varmluft) i ca. 15 minutter. Skal være lidt som brownies, ikke gennembagte.
Opskriften passer til 24 muffins, formene fyldes kun ca. ½ op (hæver meget).
Det skal du bruge: 225 g smør
450 g brun farin
3 æg
3 spsk. lakridspulver (jeg brugte engelsk lakridspulver)
270 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
En mellemstor bradepande (25 x 35 cm)
Bagepapir
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 180 grader, og beklæd bradepanden med bagepapir.
2. Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme. Lad det køle lidt af.
3. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding. Tilsæt lakridspulver, og pisk videre. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen, og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn.
4. Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i cirka 25 minutter.
5. Lad kagen afkøle, og skær den ud i 35 stykker på 5 x 5 cm.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar