Her med Italiensk pancetta
Hanne Bloch's opskrift er til 6 personer... det holder ikke. Jeg vil sige max. 4 personer hvis det er en hovedret. Jeg serverede med en caprese af gode tomater og mozzarella med basilikum, lidt olie, balsamico glace, salt og friskkværnet peber.
Du skal bruge:
400 g spagetti (jeg bruger grov økologisk fra Irma)
200 g pancetta i små terninger
2 hele æg
2 æggeblommer
2 dl piskefløde
100 g frisk fintrevet parmesan
Kog spagettien i rigeligt vand tilsat lidt salt og olie til den er som du kan lide den. Rist pancettaen på en tør pande ved høj varme (jeg bruger en sautepande, så jeg kan vende det sammen her). Pisk æg og æggeblommer med fløde og ost. Dryp pastaen godt af og kom i panden med pancettaen. Vend herefter blandingen med ost-æg-fløde. Vendt det et øjeblik over varmen. Kværn med groft peber. Server med det samme.
Uhmmm, carbonara er bare noget af det allerbedste der findes :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Birthe,
SvarSletTak for dine kommentarer - herligt at der er feed back. Jeg har ellers været gået helt i hi i længere tid :)
Total fed tur du har haft til New York. Kan virkelig godt lide at læse rejsebeskrivelser.
Mange hilsner Tina