Søg i denne blog

lørdag den 27. november 2010

Bulgursalat a la Odinsvej

Denne opskrift har jeg fra Linda. En af Benjamins yndlingsopskrifter - meget velegnet til madpakken.

Jeg skriver ikke mængder, da det afhænger af din egen smag - men prøv dig frem.

Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Afkøles.
Kikærter (jeg er doven og bruger en dåse økologiske - men de kan også iblødsættes, koges og afkøles)
Peberfrugt, snackpeber
Forårsløg
Tomater (ikke så meget kerner og saft)
Agurk (uden inder kernen)
Oliven
Fetaost
Friskhakket persille

Dressing:
4 dele jomfru olivenolie
1 del citronsaft
salt
peber
spidskommen
hvidløg

Snit alle grøntsager fint og bland med kogt afkølet bulgur (grov) og kikærter. Hæld dressingen over. Fint hvis det trækker min. en times tid inden det spises.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar