Opskriften er til ca. 4 personer + en lille rest.
Ca. 800 g kyllinge filet (jeg brugte inderfillet - de er ret gode til formålet)
2 fed hvidløg
1/2 citron
En god håndfuld frisk timian
Et drys salt
1 tsk. "det tredie krydderi"
Karry - jeg bruger altid meget for jeg elsker karry - så det små du selv afgøre
100 g peanuts
1 pk. bacon
1/2 l. piskefløde
Ris
Bring 1½ liter vand i kog. Tilsæt citron i skiver, hele hvidløg uden skal, frisk timian og et drys salt. Kom kyllingefilleterne i vandet og lad dem koge for svag varme i ca. 15 min. Lad dem trække i vandet efter kogning - i ca. 5 min.
Pluk kødet så det trævler, fjern evt. den lille "gele"-dims fra filleterne. Kom i et fad.
Tilsæt nu "det tredie krydderi", karry og peanuts og vend med fingrene.
Steg bacon (blot så det har fået en anelse farve - bliver mørkt og sprødt i ovnen). Læg det på toppen af kyllingen.
Jeg servede med ris og råkostsalat af gulerødder, et skvæt frisk citronsaft, annanas stykker og rosiner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar